Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten yabancı basına tepki. Cumhurbaşkanımızın sağlığı ile ilgili ahlaksız yalan haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir önceki yayına katıldığı canlı yayında rahatsızlığı yabancı basında da geniş yer buldu. Yabancı basın Erdoğan’ın sağlığıyla ilgili spekülatif haberlere yer verdi.

YABANCI BASINDA YAYINLANAN HABERLERE ÇELİK’TEN TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili dış basında çıkan haberlere tepki gösterdi.

“YABANCI BASINDA YAPILAN ÖLÜMCÜL YALAN HABERLER”

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Yabancı bazı basın organlarında Cumhurbaşkanımızın sağlığıyla ilgili ahlaksız asılsız haberler çıkıyor. Cumhurbaşkanımız görev başında. Biraz dinlendikten sonra programlarına devam edecek. milletimizin sağlık ve afiyet temenni ve duaları… Çeşitli ülkelerden gönderilen iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.”

“KALP KRİZİ OLDUĞU İDDİALARI GERÇEK DEĞİLDİR”

Öte yandan Bağlantı Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı iddiaları doğru değil. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, “Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yüklemesi”ne katılacak. Canlı iletişim yoluyla yarın gerçekleştirilecek olan törende şartlara yer verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu