Haber

Atiba’nın yaşı kaç? Atiba kimdir, nerelidir? Atiba’nın konumu nedir?

Gündemdeki isimlerden biri olan Atibah ile ilgili detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar, sık sık karşılaştığı isim olan Atiba’nın kaç yaşında olduğunu araştırıyor. Peki, Atiba kaç yaşında? Atiba kimdir, nerelidir? Atiba’nın konumu nedir? Detaylar burada.

ATIBA HUTCHINSON KAÇ YAŞINDA?

Atiba HutchinsonO 40 yaşında.

ATIBA HUTCHINSON KİMDİR?

Atiba Hutchinson (d. 8 Şubat 1983; Brampton, Ontario, Kanada), orta saha pozisyonunda görev yapan Trinidad ve Tobago asıllı Kanadalı millî futbolcudur. Büyük Lig gruplarından Beşiktaş’ta forma giymektedir.

2012 yılında, Kanada Futbol Federasyonu’nun yüzüncü yıl kutlamalarının bir parçası olarak, tüm zamanların Kanada XI erkek takımına seçildi.

ATIBA KAÇ SEZON BEŞİKTAŞ’TA OYNADI?

Atiba, 10 yıldır Beşiktaş’ta forma giyiyor.

2013-2014 sezonunda Türkiye Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’a transfer oldu. Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson ile Beşiktaş, iki yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’nin Borsa İstanbul’a ve KAP’a gönderdiği açıklamaya göre, tecrübeli oyuncuya 2 dönem için 2 milyon euro garantili bedel ödenecek. Atiba Hutchinson da her dönem için maç başına on bin euro ücret alacak.

İlk döneminde 30 Muhteşem Lig maçına çıkan Hutchinson, 1 gol 4 asistle oynadı. 1 Türkiye Kupası ve 2 Avrupa Kupası’nda forma giyen Hutchinson, Beşiktaş formasıyla çıktığı toplam 33 maçta 1 gol atıp 4 asist yaptı.

2014-15

Birinci dönemde olduğu gibi ikinci dönemde de grubun değişmez oyuncusu olmayı başardı. 2014-15 Süper Lig döneminde 11 Lig maçında forma giydi ve 2 asist yaptı. 8’i UEFA Avrupa Ligi maçı olmak üzere 19 maçta forma giydi.

2015-16

Beşiktaş ile sözleşmesi 4 Haziran 2015’te sona eren Hutchinson, Beşiktaş ile yeniden 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu