Haber

Aydın’ın Buharkent Kaymakamı Alper Açıkgöz, Yabancı Dil Eğitimi Programı için ilçeden ayrıldı

Aydın’ın Buharkent Kaymakamı Alper Açıkgöz, İçişleri Bakanlığı’nın onayıyla ‘Yurtdışı Dil Eğitimi’ programına katılmak için ilçeye veda etti.

Yaklaşık bir buçuk yıldır Buharkent’te görev yapan ve kişiliği, projeleri ve çalışmalarıyla ilçe halkının gönlünde taht kuran Kaymakam Açıkgöz için veda yemeği düzenlendi. Yemeğe katılan ilçe protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve davetlilerin Kaymakam Açıkgöz ile vedalaşmasında duygusal anlar yaşandı. İlçesi için yaptığı tarımsal, kültürel ve sosyal donatılardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Erol, Kaymakam Açıkgöz’e teşekkür ederek plaket takdim etti.

“Hemşehrimizle vedalaştık”

Kaymakam Alper Açıkgöz’ü uğurlayarak hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkürlerini ileten Başkan Erol, “Görevleri boyunca gönüllerimizde taht kuran, hemşehrimiz olarak gördüğümüz Kaymakamımıza ve değerli ailesine bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar ve başarılar diliyoruz.”

“Güzel Buharkent’imizden ayrıldığım için üzgünüm”

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenecek dil eğitim programına katılmak üzere görev süresi dolan Kaymakam Alper Açıkgöz de onuruna veda yemeği düzenleyen herkese teşekkür ederek; “14 Şubat 2022 tarihinde başladığım Buharkent Kaymakamlığı görevimi büyük bir onurla ve son güne kadar sizlerin yakın ilgi, destek ve sevgilerini hep yanımda hissederek yürüttüm. Yaklaşık bir buçuk yıldır hizmet vermekten büyük onur duyduğum güzel Buharkent’imizden sizleri tanımaktan ve kızımızın bu güzel ilçemizde doğup vatandaşlığımızdan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum.” – Devlet kurumları, gaziler, şehit yakınları ve Buharkentli hemşerilerimiz. Selamlar, sevgi ve saygıyla kalın, Allah’a veda ediyoruz.” – AYDIN

haber-ciftlik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu