Haber

Belmek’ten Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Sergi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (BELMEK), Cumhuriyetin 100’üncü yılını hazırladıkları özel bir sergiyle kutlayacak. Kursiyer ve usta eğitmenlerin 5 dalda hazırladığı 186 eserin yer alacağı Cumhuriyet temalı sergi, 26-30 Ekim tarihleri ​​arasında Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilecek.

Cumhuriyetin 100. yılı başkentin dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya başlandı. AnkaraSergiden Büyükşehir Belediyesi sporYarışmalardan konferanslara, konserlere kadar birçok etkinliğin hazırlıklarını da sürdürüyor.

Başkentteki kadınları üretmeye teşvik etmek ve istihdamlarına katkıda bulunmak amacıyla açılan BELMEK kursları, Cumhuriyetin 100. yılına özel bir stant düzenleyecek.

ZAFER ÇARŞISI SANAT GALERİSİNDE ZİYARET EDİLEBİLİR

BELMEK kursiyerleri ve 30 usta eğitmenin 5 branşta hazırladığı 186 eserden oluşan ve bir yıllık eserin yer alacağı Cumhuriyet temalı sergi, 26-30 Ekim tarihleri ​​arasında Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde ziyarete açık olacak.

100 FOTOĞRAFLI ATATÜRK VE ANKARA SERGİSİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi ayrıca Dericizade Faruk Küçük’ün koleksiyonundan sanatseverleri tarih ve kültürle buluşturacak önemli eserleri Başkentlilerle buluşturuyor. 25-30 Ekim tarihleri ​​arasında Metro Sanat Galerisi’nde “100 Fotoğraflı Atatürk ve Ankara Sergisi”ne ev sahipliği yapacak ve başkent halkına tarihi bir sanat yolculuğu sunacak.

Kaynak: ANKA / Yerel

vartohaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu