Haber

Cedi Osman 7 üçlük ile kariyer rekoru kırdı

Milli basketbolcu Cedi Osman’ın 7 üçlük ile profesyonel rekor kırdığı ve 29 sayı ile takımının en skorer ismi olduğu Amerikan Basketbol Ligi (NBA) maçında Cleveland Cavaliers, Los Angeles Clippers’ı 122-99 mağlup etti.

NBA 4 maçla devam etti. Cleveland Cavaliers, Los Angeles Clippers’ı 23 sayı farkla mağlup etti.

Cleveland Cavaliers takımında forma giyen milli oyuncu Cedi Osman, yaklaşık 22 dakika süre aldığı maçta 29 sayı ile kariyer rekorunu egale etti. Karşılaşmada yedi üçlük isabetini de bulan Cedi Osman, bu alanda kariyer rekorunu kırdı.

All-Star ilk beşi Donovan Mitchell, kasık ağrısı nedeniyle üç maç kaçırdıktan sonra Cleveland’a dönüşünde 11 sayı attı.

NBA’de Türk Kültür Gecesi’ndeki performansının ardından konuşan Cedi Osman, “Harika bir duyguydu, herkes bu anı benimle paylaşıyordu. Hücumda harika oynadık ve herkes için harika bir maçtı.” dedim.

Maçta 15 sayı atan takım arkadaşı Jarrett Allen, Cedi Osman’ın performansı hakkında “Gece boyunca yapması gereken her şeyi yaptı” dedi. şeklinde konuştu.

Antetokounmpo’dan 50 puan

Milwaukee Bucks, ev sahibi New Orleans Pelicans’ı 135-110 mağlup ederken, takımına galibiyeti getiren isim Giannis Antetokounmpo oldu.

Antetokounmpo, yaklaşık 30 dakika oynadığı maçta 50 sayı ve 13 ribaund ile “double-double” yaptı. Bucks’ta Jrue Holiday 17, Brook Lopez ise 15 sayı kaydetti.

New Orleans Pelicans’ta Jose Alvarado’nun 18, Jonas Valanciunas ve Trey Murphy’nin 16 sayıları galibiyete yetmedi.

Sonuçlar:

Memphis Grizzlies- Indiana Pacers: 112-100

Cleveland Cavaliers-Los Angeles Clippers: 122-99

Milwaukee Bucks-New Orleans Pelicans: 135-110

Charlotte Hornets – Miami Heat: 122-117

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu