Yaşam

Engin Altan Düzyatan: “Kendi kabuğunda yaşayan bir adamım”

‘Çöp Adam’ dizisindeki rolüyle adından söz ettiren Engin Altan Düzyatan, ‘Hakan Gence ve Sıkı Sohbet’in bu haftaki konuğu oldu.

Sıra dışı senaryosuyla merak uyandıran Çöp Adam dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, Hakan Gence ile Sıkı Sohbet’e konuştu. Usta oyuncu sohbet boyunca hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Mesleğinin zorluklarını anlatan Engin Altan Düzyatan, “Oyunculuk öyle kolay halledilecek bir şey değil. Doğru bir eğitim sürecinden geçmezseniz psikolojiniz bozulabilir. Uzun zamandır kısıtlanmış bir özgürlük hayatı yaşıyorum ama bundan mutsuz değilim. Ben bir şekilde bu şekilde yaşamaya alıştım ve bundan keyif alıyorum.” Son dönemde canlandırdığı Tamer karakteriyle ilgili yorum yapan başarılı oyuncu, “Tamer karakteri çocuk ruhunu kaybetmemiş ve hala da bir adam.” oyun oynama içgüdüsüyle bakıyor dünyaya… Her şeyde bir oyun arıyor.”

İlişkiler konusunda gerçekçi biri olduğunu dile getiren Engin Altan Düzyatan, “Pek romantik bir adam olduğum söylenemez. Büyük romantik hareketlerim yok. Çok çabuk utanırım, yüzüm kızarır. Ben kendi kabuğunda yaşayan bir adamım. Kendimi hemen açabildiğim söylenemez.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu