Yaşam

Fox Tv’nin Yeni Askeri Dizisi Dokuz Oğuz nerede ve hangi şehirde çekiliyor?

Fox TV ekranlarının yeni dizisi Dokuz Oğuz 28 Ocak’ta yayına başladı. İlk bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitleyen asker dizisi kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Başrollerini Yasemin Kay Allen ve Kubilay Aka’nın paylaştığı Dokuz Oğuz ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Peki Dokuz Oğuz nerede çekiliyor? Dokuz Oğuz dizisinin seti nerede, hangi şehirde?

Ayrıntıları görelim.

Fox TV ekranlarında yepyeni bir dizi başladı. İzleyicilerin ilgisini çeken Dokuz Oğuz dizisi kısa sürede ilgi odağı oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden Oğuz Timi’nin güçlü ve tehlikeli maceralarını anlatan Dokuz Oğuz dizisi 28 Ocak Cumartesi günü ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı.

Başrollerini Yasemin Kay Allen ve Kubilay Aka’nın paylaştığı aksiyon dolu yapımın oyuncu kadrosu da oldukça güçlü. Deniz Işın, Dağhan Külegeç, Tuncer Salman ve Sahra Şaş gibi başarılı oyuncular da Dokuz Oğuz dizisi ile ekran karşısına çıkıyor.

Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı GOLD Yapım’ın Dokuz Oğuz imzalı dizisi oyuncu kadrosu kadar konusu ve çekildiği yer kadar ilgi gördü.

Dokuz Oğuz Filmi Nerede Çekiliyor?

Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu’nun yazdığı Dokuz Oğuz dizisinin çekimleri Eskişehir’de başladı. Zorlu hava koşullarıyla da dikkat çeken yapımın çekimleri başkent Ankara’da yapılıyor. Karasal iklimin hakim olduğu başkentte kış aylarında Ankara ayazı kendini hissettiriyor.

İddialara göre dizinin ilerleyen bölümlerinde çekim yerinde değişiklik yapılabilir.

Bahis hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Yorumlara git…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu