Sağlık

Hasta nakil hizmeti Muğlalıların yanı başında

MUĞLA (İGFA) –90 kişilik sağlık ekibi ve 30 araçla hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, yaşlı, yatalak ve engelli vatandaşların konutlardan sağlık kuruluşlarına, sağlık kuruluşlarından konutlara ulaşımını sağlıyor.

Engelli Taşıma hizmeti ile engelli vatandaşlar sağlık kurum ve kuruluşlarına, kamu kurum ve kuruluşlarına, bankalara, noterlere, tekerlekli sandalye tamir hizmeti veren kurumlara, gönüllü kuruluşlara ve sosyal faaliyetleri için gerekli yerlere bulundukları yerden ücretsiz olarak nakledilmektedir. Büyükşehir Belediyesi’nin Engelli Taşıma hizmetinden il uçlarında ikamet eden, en az yüzde 40 engel oranına sahip ve toplu taşıma kullanamayacak durumdaki engelli vatandaşlar yararlanabiliyor.

16 BİN 666 VATANDAŞA 79 BİN 632 NAKLİYE HİZMETİ

Büyükşehir Belediyesi, Muğla’nın 13 ilçesinde 12 hasta nakil ambulansı, 1 hasta nakil aracı ve 6 engelli nakil aracı olmak üzere toplam 19 araçla vatandaşlara hasta ve engelli ulaşım hizmeti veriyor. Büyükşehir Belediyesi hizmete başladığı günden bu yana 16 bin 666 hasta ve engelli vatandaşımızın sağlık ve diğer kurumlarına 79 bin 632 gezi gerçekleştirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu