Haber

Karakoçan 1985 antrenmanlara devam ediyor

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından Elazığ Amatör Lig’de devam kararı alan tek takım Karakoçan 1985, antrenmanlarına devam ediyor.

türkiye amatör Spor Kulüpler Konfederasyonu’nun yerel liglere devam etme kararının ardından Elazığ futbolunda belirsizlik yaşanıyor. Şehrin profesyonel lig takımları çalışmalarını ES Elazığspor ve 23 Elazığ FK ile sürdürürken, Bölgesel Amatör Lig gruplarından Aksaray Gençspor ve Fırat Üniversitesi’nin yer aldığı BAL 2.Grup’ta devam etmeyeceği açıklandı. Elazığ’ın yerel amatör liglerinde belirsizlik var. Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yerel liglerde görev yapan kadrolarla toplantı yaparken, Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde görev yapan kadrolar ise dönem devam edemeyeceklerini dilekçe verdi. Elazığ İl Özel İdaresi futboldan çekindiğini açıklarken, liglerin devamı konusunda görüş bildiren tek takım Karakoçan 1985 Spor oldu.

Son kararı TFF verecek

Liglerin devamına ilişkin kararını açıklayan ilçe grubu, normal dönemde bir sonraki maçı olan Üsküdarspor ile oynama gayretinin hazırlıklarını sürdürüyor. Büyük bir belirsizlik yaşayan Elazığ futbolunun akıbetiyle ilgili nihai kararı Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu verecek. – ELAZIĞ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu