Haber

Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Sivasspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Sivasspor Fenerbahçe maçı muhtemel 11’ler

Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman sorusunun cevabı merak edilen bahislerin ortasında. Ziraat Türkiye Kupası yarı final heyecanı, Sivasspor ile Fenerbahçe’nin güçlü tıbbın ilk maçıyla başlıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Büyük Lig çabasında Fenerbahçe’nin 3-1’lik galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın rövanşı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. A Sportarihinde ekrana gelecek maçla ilgili tüm bilgiler haberimizde.

SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

17 Mayıs Salı günü oynanacak karşılaşma saat 20:45’te başlayacak ve A.Ş. Sporkanaldan canlı yayınlanacak.

Sivasspor’un 4-3-3 taktiği ile oynaması bekleniyor. Muhtemel ilk 11 şöyle şekillenebilir: Mamadou Samassa, Ahmet Oğuz, Caner Osmanpaşa, Aaron Appindangoye, Uğur Çiftçi, Claudemir, Hakan Arslan, Jorge Felix, Emre Kılınç, Fernando Andrade, Yatabare.

Fenerbahçe maça 4-2-3-1 taktiği ile başlayabilir. Muhtemel ilk 11’de Harun Tekin, Gökhan Gönül, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş, Mesut Özil, Enner Valencia ve Mame Thiam gibi isimler yer alabilir.

Her iki grubun taraftarları da bu kıyasıya mücadelede takımlarına destek olmak için heyecanla maçı bekliyor. Sivasspor’un iç saha avantajı ve Fenerbahçe’nin güçlü kadrosu maçın ne kadar çekişmeli geçeceğinin sinyallerini veriyor. Futbolseverler bu çabayı heyecanla beklerken, gözler 17 Mayıs Salı gününe çevrildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu