Haber

Yaşadığı zor günleri anlatan ve hiç çocuğu olmadığını söyleyen Melek Mosso, “10 yaşında anne oldum” dedi.

Son dönemin en başarılı sanatçılarından Melek Mosso, Ceyda Düvenci’nin ‘Bam Başka Sohbetler’ programına konuk oldu ve çocukluğunda yaşadığı zor günleri anlattı. Detaylar içeriğimizde ?

Samimiyeti ve insanın içini ısıtan sesiyle son zamanların en popüler sanatçılarından biri olan Melek Mosso, Ceyda Düvenci’nin “Bam Öteki Sohbetler” programına katıldı.

Sohbet sırasında çocukluğuna gelince daha önce “Ben hiç çocuk olmadım” diyen Melek Mosso, bunun eksikliğini zaman zaman hissettiğini söyledi.

Özellikle üniversite dönemlerinde içindeki kızını hala kucağında tuttuğunu, ona sarıldığını ve güzel şeyler söylediğini söyleyen Melek Mosso, “Çünkü o hala içimde ve korkuyor, bazen hala endişeleniyor. bazen tedirgin oluyor onu bulup sarılıyorum ve bir ilişkim var ama keşke bu kadar çabuk büyümeseydim 7 yaşımdayken büyüdüm.’ söz konusu.

Ardından insanın içini sızlatan bir açıklama daha yaptı…

Melek Mosso, ‘Denizli’ye taşındığımızda 5 yaşındaydım. Bebek bakıcılarıyla seyahat ediyorduk, ebeveynler çalışıyor. Bir gün bakıcının kızı kardeşimin gözüne yanan bir çubuk sapladı. Bayan aslında bizi dövüyor ve odaya kilitliyordu. Uzaktan gördüğümüz birçok hikayeyi deneyimleyebiliriz.’ söz konusu.

Melek Mosso, bakıcının kardeşine ve kendisine zarar verdiği anı, hatırlayabildiği en kötü anılardan biri olarak nitelendirerek, şunları ekledi:

‘Kardeşim zarar gördü… Biri seni dövüyor, kardeşini dövüyor. Odadaki kilitler! Su yok, tuvalet yok. Bir şey yok. Seni terk eder ve yürüyüşe çıkar. Bu insani değil, her şeyden önce korkunç!’

Tüm bunca çirkinliğin ardından o gün yaşananları annesine anlatan ve ağabeyi Süleyman’a bakabileceğini söyleyen Melek Mosso, annesinin yıkıldığını ve çok çaresiz kaldığını söyledi.

Öte yandan annesiyle Melek Mosso’nun kardeşine bakması konusunda anlaştığını söyledi. Durumu şöyle anlattı: ‘Yapılacak bir şey yoktu. Bakılacak kimse yok, para yok, bir sosyeteyi kreşe gönderecek hiçbir şey yok, gidecek hiçbir yer yok. Sizi arıyor hanımefendi, çıkmaza girdi! Akrabalara koşar, oraya buraya koşar. Herkes çalışıyorum diyor, bir şeyler söylüyor. Kendi bacaklarımızdan asılmak zorunda kaldık. Yurtta kardeşime bakmaya başladım.’

Küçük yaşta kardeşine bakmanın kendisini en çok büyüten şeylerden biri olduğunu anlatan Melek Mosso, o yıllara dair birçok şeyi hatırladığını ve birçoğunu hafızasından sildiğini de söyledi.

‘Ağabeyine bakan o 7 yaşındaki kız, yemek yapmaya başladı, evi temizlemeye başladı. Burada kardeşine hasta olunca bakar, çıkınca bulur… Ben okula gittiğimde bir komşumuz Süleyman’ı idare ediyordu. Sabah insanıydım, sonra Süleyman’ım oldu. 7 yıl, 8 yıl, 9 yıl… Çok var ama aklıma gelenler var. Ama sanırım bazılarını hatırlamak istemiyorum, sildim kafamdan.’

Programı tüm detaylarıyla izlemek isteyenler için ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu