Haber

VARANK: BAŞKANIMIZIN TÜRKİYE SEVGİSİNİN ARDINDA HEM BURSA HEM TÜRKİYE VAR

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Sonucu sabahın ilk saatlerinde alacağız ama sonuç ne olursa olsun Cumhurbaşkanımızın Türkiye sevgisinin arkasında hem Bursa’nın hem de Türkiye’nin olduğunu biliyoruz.”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na gelerek partililerin seçim kutlamalarına katıldı. Burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşmasını dev ekranda izleyen Varank’a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Bursa milletvekilleri eşlik etti. Varank, “Sonuçlar netleştiğinde birlikte kutlama coşkumuz daha da artacak. Cumhur İttifakı olarak 300’ü aşkın milletvekiliyle Meclis’te büyük çoğunlukla yer alacağımız şimdiden belli oldu.” aynı anda yarışa devam edecek. Sabahın ilk saatlerinde sonucu alacağız ama sonuç ne olursa olsun Cumhurbaşkanımızın Türkiye sevgisinin arkasında Bursa’nın da Türkiye’nin de olduğunu biliyoruz. Bu yolculuğa devam edecek. Biz çok teşekkür ederiz.” dedi.

‘BELEDİYE BAŞKANLARI BELEDİYE OLUYOR’

Efkan Ala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir devlet adamına yakışan bir özgüvenle milletine güvendiğini de belirtti. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın canlı yayında seçim sonuçlarını açıklamasını eleştiren Ala, “Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını belediye başkanlarının açıkladığı nereden görüldü? Belediye başkanları belediye başkanı gibi davranıyor. Gerçekten şaşırdılar. Bu anlayış cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarını açıklayabilir mi? ülke?” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu